*
Борба с вредителите

БЛИЦ: ПРЕБИХА КМЕТ ЗАРАДИ ОТКАЗ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ВРАЦА

|
БЛИЦ: ПРЕБИХА КМЕТ ЗАРАДИ ОТКАЗ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ВРАЦА

Кметът на врачанското село Нефела Радослав Котов е бил жестоко пребит от непознато лице. Потърпевшият твърди, че отнесъл тупаника заради отказа му населеното място да стане квартал на областния град.
Той е бил нападнат от непознат млад мъж, докато хранел кучето в двора си. „С пристъпването си към мен ме удари първо в лицето, после в бъбречната част, по главата и вика „ще ли престанеш да се занимаваш с тия истории за селото”, разказа Котов пред bTV.
После побойникът побягнал, а кметът е приет в болница. Не се съмнява, че нападението е по поръчка на политически опоненти. „Това са хората, които от началото на 2011 г. почнаха да искат да направят с Нефела квартал с една-единствена цел - Радослав Котов да не е кмет”, смята самият той.

Привърженици на кмета и на каузата Нефела да си остане село се събраха в негова защита. Макар и в болница, кметът се зарече: Боят отнесох, но искам да кажа на всички, които искат да си останем село, че няма това да ме уплаши и ще вървим докрай да си бъдем село. /БЛИЦ


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар