*
Борба с вредителите

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР ЗА МАРТЕНИЦИ В СУ „НИКОЛА ВОЙВОДОВ“ ВЪВ ВРАЦА

|

В Средно училище „Никола Войводов” – Враца, откриха традиционния благотворителен базар за мартеници. Всяка година учители и ученици от средното училище в жк „Дъбника” с готовност се посвещават на различни благородни каузи, които са успешни и заради всеотдайната помощ на най- добрите партньори – родителите.

Първомартенският благотворителен базар винаги е предизвиквал огромен интерес, заради красивите ръчно изработени мартеници и значимите каузи, които си поставя.

Тази година сръчните и трудолюбиви ръце на учениците, учителите и родителите от СУ „Никола Войводов” изработиха изящните червено-бели символи на здравето и живота с огромното желание да подпомогнат своето училище по пътя му на превръщане в едно от най- модерните и предпочитани места за получаване на качествено образование. Средствата от благотворителния базар тази година ще бъдат използвани за    изграждането на СТЕМ центъра „Дигитални създатели – науки на бъдещето”, който всички очакват с нетърпение.

Главен организатор на базара, който ще работи до 26.02., е Снежана Йорданова, начален учител в СУ „Никола Войводов”.

Пролетно настроение, със своето литературно- музикално изпълнение, внесоха и децата от четвърти клас.

Благотворителният базар беше открит от директора на средното училище Снежанка Каменова, която пожела на всички, заедно с изработените с любов мартенички, които ще закупят да отнесат в домовете си усмивка и послание за добро и здраве.

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар