*
Борба с вредителите
БЕЗ КОМЕНТАР - ДОЛУ ПО МЕСТА

БЕЗ КОМЕНТАР - ДОЛУ ПО МЕСТА

Зима иде, а долу по места нови капани дебнат минувачите по врачанските тротоари. Вижте новите сюжети, които видя за вас нашата рубрика "Без коментар".

БЕЗ КОМЕНТАР - БЕЗ КАПАНИ

БЕЗ КОМЕНТАР - БЕЗ КАПАНИ

Един капан за пешеходци по-малко има вече по тротоарите във Враца, видя нашата рубрика "Без коментар". След като неотдавна излъчихме шеговитата пародия за сафари по тротоари, благоустройствените служби във Враца взеха мерки и запушиха дълбоката дупка на тротоара пред Ловния дом. Прочее нашата битка...

БЕЗ КОМЕНТАР - КОЛЕДНА ПОЩА

БЕЗ КОМЕНТАР - КОЛЕДНА ПОЩА

Дойде и Коледната седмица, в която всичко живо се стяга да посреща Рождественските празници и раждането на една надежда за щастие. Своите най-добри пожелания учениците и учителите от природоматематическата гимназия във Враца поверяват на пощенската кутия на Дядо Коледа, видя нашата рубрика "Без коме...

БЕЗ КОМЕНТАР - И БЕЗ ХИГИЕНА

БЕЗ КОМЕНТАР - И БЕЗ ХИГИЕНА

Нови кошчета за отпадъци красят новия площад в село Малорад, видя нашата рубрика "Без коментар". Обаче все още се намират разсеяни минувачи, които хвърлят боклуците безразборно. Тук няма нужда от коментар, а от гражданска дисциплина. Дори на село.

БЕЗ КОМЕНТАР - И БЕЗ ФАСАДА

БЕЗ КОМЕНТАР - И БЕЗ ФАСАДА

Нашата рубрика "Без коментар" честити на жителите на Малорад новата придобивка- централния площад и обновената училищна сграда. Но на този фон грозно и жалко се откроява достолепната фасада на Малорадския общински дом, която плаче за ремонт. Време е тази ценна архитектура от миналото да възкръсне за...

БЕЗ КОМЕНТАР - ЗЛАТНА РИБКА

БЕЗ КОМЕНТАР - ЗЛАТНА РИБКА

Тази година младите биолози от Враца бяха домакини на олимпиада. За следващата година те готвят голяма изненада - златна рибка в огромен аквариум в новия кабинет по биология, видя нашата рубрика "Без коментар".

БЕЗ КОМЕНТАР - СНЕЖЕН ЮНАК

БЕЗ КОМЕНТАР - СНЕЖЕН ЮНАК

Снежен юнак, който не се бои от слънцето и никога няма да се разтопи, се появи храбро в центъра на Враца, за да весели малки и големи. Снежният човек струва 2 450 лева и е дар от фирма Холсим за празничната украса на града, видя нашата рубрика "Без коментар".

БЕЗ КОМЕНТАР - АЗБЕСТОЗЕЛЕНИ ТРЪБИ

БЕЗ КОМЕНТАР - АЗБЕСТОЗЕЛЕНИ ТРЪБИ

В многострадално очакване на водния цикъл на Враца аварийните групи от ВиК изобретиха железни тапи да запушват вехтозаветните азбестоциментови тръби, които се пукат като пуканки. Както е тръгнало от авария на авария врачани си нямат вода и без да се обявява сух режим, видя камерата на нашата рубрика...

БЕЗ КОМЕНТАР - ДВЕ ЗА ЛЕВ

БЕЗ КОМЕНТАР - ДВЕ ЗА ЛЕВ

Коледните празници минаха и заминаха, обаче сезонът на намаленията продължава, видя по витрините нашата рубрика "Без коментар". Търговци и купувачи заедно борят кризата, като едните свалят драстично цените, а другите купуват изгодно само тогава, когато се сбъдват отколешните мечти на българина по ма...

БЕЗ КОМЕНТАР - И БЕЗ ВОДА

БЕЗ КОМЕНТАР - И БЕЗ ВОДА

Без вода и без ток останаха хората в Роман и съседните села от общината, видя камерата на нашата рубрика "Без коментар". Там официално бе обявено бедствено положение, но за щастие гражданите не останаха жадни, защото крайградската чешма работеше с пълни обороти и напълно безплатно. Вижте как. 

БЕЗ КОМЕНТАР - БЕЗ ЕЛЕКТРОМЕРИ

БЕЗ КОМЕНТАР - БЕЗ ЕЛЕКТРОМЕРИ

Рухналите стълбове на улица "Иван Ангелов" се оказаха за нула време без електромерите, които са поставени в изнесените от домовете електрически табла, видя камерата на нашата рубрика "Без коментар". Неизвестните помагачи в кавички са отрязали и отнесли и част от електрическите проводници.

БЕЗ КОМЕНТАР - ФРИЗЕРИ В СНЕГА

БЕЗ КОМЕНТАР - ФРИЗЕРИ В СНЕГА

Като няма ток 4 денонощия, хората в село Крапец станаха рационализатори - изнесоха хладилници и фризери в снега на двора,видя нашата рубрика "Без коментар". Така се надяват природата да им помогне да спасят пържолите от домашното прасе.

БЕЗ КОМЕНТАР - ПИРУЕТИ

БЕЗ КОМЕНТАР - ПИРУЕТИ

Нашата рубрика "Без коментар" излезе на нощни снимки и що да види- таксиметрова кола се натресла в уличен стълб. Което предупреждава водачите, че денем слънце грее, но нощем пътищата са мръзнали и хлъзгави. Внимавайте!

БЕЗ КОМЕНТАР - КОКИЧЕТА ЦЪФНАХА

БЕЗ КОМЕНТАР - КОКИЧЕТА ЦЪФНАХА

Първите кокичета цъфнаха в подножието на Врачанския балкан, видя нашата рубрика "Без коментар". Според народното поверие, те са предвестници на пролетта и показват, че зимата започва да губи своята сила, а под снежните преспи земята се събужда за нов живот.

БЕЗ КОМЕНТАР - ДЕТСКА РАДОСТ

БЕЗ КОМЕНТАР - ДЕТСКА РАДОСТ

Детска количка на един век краси уникалната музейна експозиция "Светът на детето" във Враца, видя нашата рубрика "Без коментар". Детската радост на 4 колела е правена по поръчка по технологията на прочутите врачански файтони с ресори и гумени колела. Вижте това красиво возило, надживяло времето.