*
Борба с вредителите

БДИН-ВИДИН СЕ ОТКАЗА ОТ УЧАСТИЕ ВЪВ ФУТБОЛНОТО ПЪРВЕНСТВО

|
БДИН-ВИДИН СЕ ОТКАЗА ОТ УЧАСТИЕ ВЪВ ФУТБОЛНОТО ПЪРВЕНСТВО

Бдин Видин се отказва от участие в единната Б група, съобщиха за БТА от БФС. Така втора дивизия вече е с един отбор по-малко. Клубът от Видин първоначално беше допуснат до участие в професионалния футбол, но след това се оказа, че има още стари задължения, които не са погасени. А също така и планираните финанси няма да стигнат за цял сезон.
В същото време по-голямата част от досегашните футболисти започват да пускат жалби до комисиите на БФС за неполучени заплати от миналата година. Някои от тях претендират за три, а други за две заплати. Играчите звънели на досегашния президент на клуба Димитър Герасимов, както и на адвоката на клуба, но и двамата не отговаряли на телефоните си.
Бдин Видин сега има възможност да продължи участието си в Северозападната В група, но ако така се развият нещата, дълговете на клуба остават. Другият вариант е Бдин да бъде обявен в несъстоятелност и да бъде регистриран нов клуб. Така обаче футболистите и треньорите, които имат да получават пари, ще останат без тези свои суми


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар