*
Борба с вредителите

БЪЛГАРИЯ СРЕД НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ ОНЛАЙН ДЪРЖАВИ

|
БЪЛГАРИЯ СРЕД НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ ОНЛАЙН ДЪРЖАВИ

Конкурсът на Webit Congress 2011 събира за пореден път най-влиятелните личности в онлайн пространството. Засега борещите се за престижното отличие - най-влиятелна личност онлайн, са над 1300 човека от 77 държави.

Към настоящия момент класацията по държави се води от Италия, следвана от Румъния. България е на трето място, като след нея се нареждат Молдова, Македония, Великобритания, Гърция, Холандия, САЩ, а десета е Швейцария.

"Проектът е част от кампанията за популяризиране на онлайн-пазарите и откриване на влиятелни хора и професионалисти в онлайн общностите", обяснява Пламен Русев - председател на борда на еАкадемия.

Webit Congress 2011 утвърждава името България пред световното online-общество, събирайки в София най-известните световни личности, които ще представят своя опит в сфери като стартиращи компании и инвестиции, е-търговия, online маркетинг и реклама, управление, дизайн и програмиране, гейминг и телекомуникации.

Българската интернет-индустрия отчита едва 20 милиона евро годишен оборот, но в София идват едни от най-големите имена и топ-мениджъри на водещи световни компании, като Google, Microsoft, Facebook, eBay, PayPal и Yandex, а стотици други представители на дигиталната индустрия от Европа ще вземат участие във форума, за да обменят информация, контакти и да търсят нови бизнес възможности.

Мениджърите и специалистите ще могат да научат как могат да развият дейността си онлайн, да използват новите технологии за ефективни продажби и управление на бизнеса.

Webit Congress 2011 предлага уникална възможност за лични контакти. В София ще се съберат гости от над 30 държави, а в сравнение с предишните издания, в тазгодишното събитие участие ще вземат два пъти повече лектори, които ще предложат повече лекции. Особено интересен е и фактът, че в България и Европа няма друг подобен форум с толкова мащабна безплатна конферентна програма.


ОЩЕ ОТ "ЛЮБОПИТНО"

box_title_arrow.gifНапиши коментар