*
Борба с вредителите

АРЕСТУВАХА ЗДРАВЕН ИНСПЕКТОР

|
АРЕСТУВАХА ЗДРАВЕН ИНСПЕКТОР

Началник на отдел от Регионалната здравна инспекция във Враца e арестуван заради участие в схема за фалшифициране на документи, съобщават от областната дирекция на МВР.
След подаден сигнал служителите на Икономическа полиция претърсили къщата на пенсиониран санитарен инспектор и в приземния етаж попаднали на специална стая, където били изготвяни фалшиви медицински документи. В специален тайник в помещението полицаите открили подправени здравни книжки.

По време на проверката заедно със собственика на жилището д-р Георги Войчев бил и началникът на отдел в здравната инспекция д-р Емил Петков, който е арестуван за едно денонощие.

Открити са 10 здравни лични карти на лица, които работят на различни обекти под контрола на Регионалната здравна инспекция, открити са и различни цветове химикалки и 17 печата за изготвяне на подобен род документи, поясниха от ОД на МВР-Враца.

От полицията уточниха, че са намерили и попълнена и подпечатана здравна карта, където трябвало само да се добавят името и снимка на лицето, което би платило подкуп за нея. Разследването по случая продължава, като има информация, че тази престъпна дейност е била извършвана от дълго време.


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"


box_title_arrow.gifКоментари

  • hsv trikot van nistelrooy |

    index.php?members hsv trikot van nistelrooy http://hsv-trikot-1983.youaresomebody.org

box_title_arrow.gifНапиши коментар