*
Борба с вредителите

АПОЛИТИЧНО - КУЧЕНЦЕТО НА ИСКРА ФИДОСОВА ПАПКА ТЕЛЕШКИ ШОЛ, СВАРЕН И СМЛЯН

|
АПОЛИТИЧНО - КУЧЕНЦЕТО НА ИСКРА ФИДОСОВА ПАПКА ТЕЛЕШКИ ШОЛ, СВАРЕН И СМЛЯН

Фидосова: Моето куче яде телешки шол и има джинси
"Яде много малко - купуваме му телешки шол, който първо се сварява, след което се смила и се смесва със зеленчуци - чушка, морков и тиква, и спагети", обяснява Фидосова за хранителния режим на кучето си

Председателката на правната комисия на НС Искра Фидосова глези своето кученце Армандо с телешки шол и кюфтенца, облича го с джинси и тениски.

Яде телешки шол и малки кюфтенца, има собствен гардероб – джинси и тениски. Това заяви пред "Труд" Фидосова за своето "истинско малко, изящно бижу".

Той е от декоративната порода - померан мини-шпиц, разкрива още Фидосова За менюто му се полагат специални грижи - всичко му се приготвя у дома, тъй като кучето е на специална диета и не трябва да наддава на килограми, добавя тя.

"Яде много малко - купуваме му телешки шол, който първо се сварява, след което се смила и се смесва със зеленчуци - чушка, морков и тиква, и спагети.

От сместа се правят мънички кюфтенца.

Порционът за едно хранене е не повече от 35-40 г.

Два пъти в седмицата му дават и парченце сварена сьомга, един-два пъти за закуска хапва и третинка от едно пържено яйце", заяви Фидосова.

Освен специална диета Армандо има и собствен гардероб.

Във всекидневието си Фидосова най-често го облича с джинси и тениски.

Има си дори и моряшко костюмче.

Гвоздеят в гардероба му обаче е червено кожухче на джудженце, с което Армандо се фръцка щастлив, казва Фидосова.


ОЩЕ ОТ "ПОЛИТИКА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар