*
Борба с вредителите

АНТОНИ ЗДРАВКОВ: "НАДЯВАМ СЕ НА УСПЕХ В БУРГАС"

|
АНТОНИ ЗДРАВКОВ: "НАДЯВАМ СЕ НА УСПЕХ В БУРГАС"

"Готови сме да изиграем още един двубой на добро ни­во. Надявам се на успех в Бургас", коментира старши треньорът на Ботев Bp Антони Здравков преди гостуването на Черноморец. Откакто отново пое тима, той записа две поредни победи - над Локо Пд и Миньор.

Наставникът допълни, че освен напусналия Джузепе Пира ръководството на тима води преговории с още няколко футболисти, с които евентуално да се раздели. "До края на седмицата ще бъдат взети още решения да се разделим с определени хора", съобщи Здравков.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Ботев има готовност в тима да бъдат привлечени двама нови футболисти.

"Първо трябва да прекратим взаимоотношенията си с тези състезатели, които са тук. Имаме желание да привлечем футболисти, които ни липсват - в атака и в средата на терена, тъй като в защита горе-долу сме окомплектовани", коментира наставникът.

Ботев ще заложи на схемата 4-4-2. Пред вратаря Иванов като двойка централни бранители ще играят Савич и Жайро. Вдясно на защитата ще оперира Николай Маринов, а вляво Руслан Куанг. В средата на терена ще си партнират Илиев и Бруно Висенте. Якимов ще играе отдясно, а Романов отляво. На върха на атаката ще застане Амендола, подпомаган от по-задни позиции от Лорес Варела.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар