*
Борба с вредителите

АКО НЕ ОБЖАЛВА, ПИЯН, ПСУВАЛ ПОЛИЦАЙКА, ЩЕ ПЛАТИ ГЛОБА 200 ЛЕВА

|
АКО НЕ ОБЖАЛВА, ПИЯН, ПСУВАЛ ПОЛИЦАЙКА, ЩЕ ПЛАТИ ГЛОБА 200 ЛЕВА

Пияница, позволил си да напсува полицейски служители, си плати заради хулиганската проява. Преди дни наказателен състав на видинския районен съд постанови глоба в размер на 200 лева, която Р.И. ще трябва да плати заради това, че нанесъл обиди на двама служители от полицейското управление във Видин.
Инцидентът станал на 28 декември рано сутринта в центъра за спешна медицинска помощ във Видин. Р.И. бил видимо в пияно състояние и започнал да реди обиди към униформените, една от тях била жена. Към нея Р.И. се обърнал с думите „Какво ме гледаш ма, умрелата?”.

Пияният видинчанин започнал да ги псува и да ги заплашва, че ще ги запали живи. Към колегата й се обърнал с думите „дърт педераст”, съобщава "Конкурент".

Заради гнусната проява мъжът ще наброи 200 лева. Съгласно закона, глобата варира между 100 и 500 лева или наказание от 15 дни в ареста.

Р.И. застана на скамейката на подсъдимите, но не призна вината си. Пред магистратите той заяви, че не си спомнял нищо за случилото се. До момента Р.И. не е осъждан за други престъпления.

Постановената глоба е за дребно хулиганство и не е окончателна. Решението на магистратите може да бъде обжалвано от подсъдимия видинчанин и на втора инстанция пред окръжния съд./БЛИЦ


ОЩЕ ОТ "СИНЯ ЛАМПА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар