*
Борба с вредителите

„АГРЕСИЯТА, ПРЕДИЗВИКАТЕЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ И ЛЪЖАТА” ОБСЪЖДАТ ВЪВ ВТОРАТА РАБОТИЛНИЦА ЗА ЕМОЦИИ В БИБЛИОТЕКАТА

|
„АГРЕСИЯТА, ПРЕДИЗВИКАТЕЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ И ЛЪЖАТА” ОБСЪЖДАТ ВЪВ ВТОРАТА РАБОТИЛНИЦА ЗА ЕМОЦИИ В БИБЛИОТЕКАТА

Темата за агресията, предизвикателното поведение и лъжата при децата до 7 години ще разгледа детският психолог Надежда Евгениева по време на втората работилница за родители, организирана съвместно от  Регионална библиотека „Христо Ботев” - Враца и специалистката. 

Срещата ще се проведе на 20 април от 11:00 до 12:00 ч. в Детски отдел.

Работилниците са насочени към родителите на деца от 0 до 7 години, както и бъдещи майки и татковци.

Емоциите са директен мост, по който се предава общуването и затова е важно така да предаваме посланията си, че детето да ни чува, а и обратното – да разпознаваме какво се крие зад неговото поведение.

Основен акцент в срещата ще бъде емоционалното развитие в тази възраст, какви са най-честите трудности, които родителите срещат и как могат да подкрепят децата. Надежда Евгениева ще даде полезни насоки и идеи, които могат да се включат в родителския арсенал от подходи и ще отговори на всички въпроси.

Децата също са добре дошли по време на срещата, специално за тях ще има работилница „Емоциоландия”, подготвена от библиотекарите в Детски отдел и четене на приказки. „Емоциоландия“ е игра, разработена от библиотечните специалисти и детския психолог, която включва и любимото на всички Lego, конструирано, за да даде нови решения за ранно образование, базирани на метода „учене чрез игра”.

Очакваме ви на 20 април от 11:00 ч. в Детски отдел на Регионална библиотека „Христо Ботев“, ул. „Петропавловска“ 43.

Заявете участие на място или на телефон: 0879 548 916


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар