*

537 СЛУЖИТЕЛИ НА ЧЕЗ БЯХА ОБУЧЕНИ ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ“

|
537 СЛУЖИТЕЛИ НА ЧЕЗ БЯХА ОБУЧЕНИ ПО ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ“

Целта е да се подобри качеството на обслужване на клиентите

ЧЕЗ обучи 537 свои служители по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Проектът бе под наслов „Повишаване на компетенциите на служителите – ключ към добрата комуникация с клиентите“.

Обученията се осъществиха в четири основни модула: „Мениджърски умения“, „Обслужване на клиенти“, чуждоезиково обучение и компютърни умения.

„Като един от най-големите работодатели в България ние се стремим да осигуряваме нови възможности за развитие и разгръщане на потенциала на служителите си. Целта ни е да подобрим компетентността и работните умения на всички нива, за да може да повишим качеството на обслужване за нашите клиенти”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

През февруари 2011 г. групата на ЧЕЗ в България бе отличена с трето място за програмата си за ключови служители в категория „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд” на Българския форум на бизнес лидерите.

В компаниите на ЧЕЗ в Западна България работят 3700 служители, които се грижат за удобството и сигурността на над 2 млн. битови и бизнес клиенти.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар