*
Борба с вредителите

400 СЛУЖИТЕЛИ НА ЧЕЗ МЕРИХА СИЛИ НА СПАРТАКИАДА

|
400 СЛУЖИТЕЛИ НА ЧЕЗ МЕРИХА СИЛИ НА СПАРТАКИАДА

400 души, работещите в дружествата на ЧЕЗ Груп България, премериха сили на игрищата на спортната база на Минно-геоложкия университет.

20-те отбора показаха високо спортно майсторство в индивидуални и колективни спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис на маса, тенис на корт, крос, теглене на въже и силов трибой.

„Спортът възпитава и изгражда бъдещето на всички нас. Уверен съм, че всяка инвестиция в здравето на нашите служители е безценна инвестиция в бъдещето. Затова вярвам, че това събитие ще ни обедини и ще затвърди корпоративните ценности на нашите компании.

С първата ЧЕЗ спартакиада поставяме основите на една прекрасна традиция,” заяви Петър Баран, главен оперативен директор на ЧЕЗ за България.

След края на събитието той и заместник министърът на физическото възпитание и спорта Иван Ценов засадиха дръвче в двора на МГУ в чест на спортния дух и Първата спартакиада за служителите на ЧЕЗ.

ЧЕЗ предлага възможности за спортуване и на децата на своите служители. Редовно се организират детски спортни празници и туристически походи. Компанията планира да открие специални спортни лагери, за да стимулира интереса и желанието на децата да спортуват.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар