*

40 ПОЛИЦАИ ТЪРСИХА ИЗГУБЕНО ДЕТЕ

|
40 ПОЛИЦАИ ТЪРСИХА ИЗГУБЕНО ДЕТЕ

Родители загубиха петгодишният си син в гората край село Горна Бела Речка привечер вчера. За два часа детето е открито, в търсенето му са участвали 40 полицаи и 4 следови кучета. Малчуганът намерил гл. полицай Анатолий Георгиев от РУП – Вършец, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Бащата на детето Р. В. /33 г./ от София потърсил помощ на тел. 112 в 21.10 ч. снощи. Той разказал, че през деня семейството излязло в гората край селото за гъби. Докато търсели манатарки детето с разрешението на бащатаq тръгнало с техен познат към друг район. Привечер съседът се прибрал сам в квартала и уплашените родители отърсили помощ от полицията. Всички дежурни екипи от Монтана и Вършец били включени в издирването. „Включихме в търсенето и жандармерията, както и екипи със следови кучета от Берковица. Момченцето откри един от колегите от Вършец, той предаде детето на майката, която чакаше пред ряйонното управление във Вършец”, разказа директорът на ОД на МВР гл. комисар В. Димитров.Той също е участвал в търсенето на момченцето.

Щастливият край на този инцидент е повод отново да ни напомнят, че лекомислието и безотговоността на родителите, най-често причиняват неприятности на децата.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар