*
Борба с вредителите

3 РЕЖИМА, КОИТО БЪРЗО ЩЕ НИ ИЗБАВЯТ ОТ ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ

|
3 РЕЖИМА, КОИТО БЪРЗО ЩЕ НИ ИЗБАВЯТ ОТ ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ

Летният сезон е времето, през което излишните килограми си личат и пречат най-много. Затова всеки търси начин да се избави от това неразположение и да намали обиколките на тялото си възможно най-бързо. А какъв по-подходящ и полезен начин от природния, открит в лицето на лимоните?

Лимоните са плод, благодарение на който можем да се избавим от няколко килограма и то в кратки срокове, да приберем корема и да намалим обиколките на ханша и бедрата.

Голям брой холивудски звезди прибягват към режим на хранене, в който съществена роля се отрежда на прясно изцедения сок от лимон. Кои са обаче онези комбинации, в които е добре да използваме лимона?

1. Първият лимонов режим не предвижда съществена промяна в ежедневните хранителни навици и предпочитания. При него обаче от особена важност е приемането на изцеден сок от лимон (може и разреден с вода) в интервалите между храненията.

2. Следващият вариант предвижда спазването на хранителен режим с определени ограничения за период от седмица, в рамките на която се пие и сок от лимон. Точни предписания за това кои храни трябва да се избягват няма, но е добре да се лишаваме от тези, които съдържат захар и са богати на въглехидрати.

3. След предварителна консултация с лекар може да се спазва и режим, който предвижда в рамките на една седмица да се пие единствено сок от лимон и вода.

Специалистите в областта на храненето препоръчват да спазваме съвестно втория предложен режим. При него, както стана дума, е важно да се избягват храните, които по правило се смятат за врагове на стройната фигура, и в същото време да се слуша всеки повик и нужда на тялото, защото то най-добре знае от какво има нужда във всеки един момент. Спазването на този режим само за седмица ще намали обиколките ни с няколко сантиметра.


ОЩЕ ОТ "ЗДРАВЕ И КРАСОТА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар