*
Борба с вредителите

28 ДЕКЕМВРИ 2012 Г. - НАЙ-ЧЕРНИЯТ ДЕН!

|
28 ДЕКЕМВРИ 2012 Г. - НАЙ-ЧЕРНИЯТ ДЕН!

28 декември 2012 г. ще е най-черният ден за човечеството. В този ден към Плутон и останалите космически неприятности, ще се присъедини и пълнолуние. Това съчетание, макар да е далеч от края на света, ще окаже неблагоприятно влияние върху хората.
Учените съветват на тази дата хората да не излизат, или ако това е невъзможно, поне да не се задържат дълго на открито.

По този начин учени от САЩ, Великобритания и Русия отричат твърденията, че според маите, краят на света ще настъпи на 21 декември т.г.

Преди седмица в Мексико се провел конгрес на шаманите, в който участие взели водещи звездобройци и гадатели от Аржентина, Чили, Перу и Мексико. Те коментирали с насмешка твърденията за края на света. Извeстният с астрологическите си познания Мерт Сойли дори заявил, че „белите европейци са склонни всичко да проувеличават”. „Краят на света е измислица за отвличане вниманието на хората, за да се осъществят по-лесно съмнителни финансови операции”, категоричен бил Сойли.

Руският астролог Михаил Левин също твърди, че теорията за края на света е пълна глупост. „Заблуждават ни, че уж маите предупреждават, че на 21 декември планетите ще се строят в редичка. Никакъв парад на планетите няма да има. За последен път подобно явление е наблюдвано през 1982 г., но и тогава не се е случил края на света”, - допълва експертът.

Учените обаче предупреждават, че в края на декември Плутон ще се приближи до Слънцето, което е сложен период, по време на който зачестяват авариите и травмите. Трябва просто да сме внимателни.

Всъщност датата 21 декември все пак е знаменателно с нещо – това е краят на календара на маите. Самите маи обаче никъде не са указвали, че на този ден ще настъпи края на света. Просто дотам е стигнал техния календар.


ОЩЕ ОТ "ЛЮБОПИТНО"

box_title_arrow.gifНапиши коментар