*

ЗАЩО МЪЖЕТЕ СТРАДАТ ПО-ЧЕСТО ОТ НИСКО ЛИБИДО? СТУДЕНО КАФЕ ЗА ПОВЕЧЕ СТРАСТ!

|
ЗАЩО МЪЖЕТЕ СТРАДАТ ПО-ЧЕСТО ОТ НИСКО ЛИБИДО? СТУДЕНО КАФЕ ЗА ПОВЕЧЕ СТРАСТ!

Наскоро публикувани резултати от проучване на контролирана група във Великобритания сочи, че мъжете се оплакват от липса на либидо по-често от жените. Този факт със сигурност е изненадал мнозина, считащи, че нежният пол по-рядко проявява страст и желание за интимен контакт. Учените, обаче, са установили точно обратното! Най-редовно определяните за ‘по-фината и слаба част от човечеството’ могат да се окажат с много по-устойчиво усещане за сексуалност. Ръководителят на изследването Питър Фали казва, че 18% от участниците-мъже са казали, че страдат от ниско или почти нулево желание за интимен контакт. От тях 11% не са готови да се обърнат за съвет към професионална помощ. Според учения, това е и една от причините проблемът да се превърне в хроничен.

 

Самите участници пък считат, че ниското им либидо се дължи на неправилната диета и ниска лична самооценка. Всъщност, те доста точно са стигнали до една правилна генерализация. Същите причини често са посочвани и от самите сексолози за най-честият повод, заради който мъжете страдат от липса на желание за интимност. Сред другите основни причини се нареждат и липсата на редовни физически упражнения. Както и преумората и емоционалните конфликти с партньора. Не бива да се забравя, че редовната консумация на силни алкохолни напитки води до проблеми с метаболизма и черния дроб. По една-две чаши червено вино са полезни за душевното спокойствие, повече страст и здраво сърце. Но повече само могат да ви навредят. Затова и на мнозина им се налага да прилагат различни био-продукти за подсилване на мъжествеността. Добро подобно предложение са капките с екстракт от гъбата Phallus impidicus и българската билка Бабини зъби за взаимна наслада Casanova.

 

Ако искате да научите още любопитни подробности, защо мъжете често са с по-ниско либидо от жените, останете докрай.

 

Издръжливостта в Леглото Зависи от Мускулите. Кой Пол Печели?

 

Според проучване, проведено от проф. Брайън Долтън от университета в Британска Колумбия, Канада, жените издържат повече на постоянно физическо натоварване. Тялото на традиционно считания за ‘по-нежен пол’ може да се счита за по-създадено за печелене на маратони от това на ‘по-силния’. Изследването сочи, че силният пол губи 15% повече мускулна сила от дамите, когато повтори едно упражнение над 200 пъти. Затова и не бива да ви учудва, че през 2016 г. американската колоездачка Лейл Уилкокс спечели американския вариант на ‘Тур дьо Франс’. То се нарича ‘ТрансАм’ и тя успя да победи и мъжете, и жените, които се състезаваха с нея, вземайки всичките 6,920 км от щатите Орегон до Вирджиния за 18 дни.

 

Ако все още не сте се убедили напълно във физическата издръжливост на жените, то ще отбележим още един любопитен факт. А той е, че 5 представителки на по-изтънчения пол са успели да спечелят американски маратони за последните 5 години. Една от тях е Карълайн Болър. Дамата успя да постави постави рекорд на 80-километровата дистанция на състезанието “Бразос Бенд” в щата Тексас, САЩ. А е на 42 г. - далеч от олимпийските стандарти!

 

Ето и двата извода от извършеното на територията на Канада проучване:

 

➔  Нежният пол е една идея по -издръжлив на физическо и най-вече мускулно натоварване. Това обяснява и факта, защо почти всяка от тях е способна да се впусне в няколко последователни акта на интимно удоволствие, без да се измори. Степента на желание при тях само се засилва, за разлика от тази на партньорите им.

➔  Жените също се уморяват в резултат на естествените мускулни натоварвания и съкращения. Но са способни да поддържат постоянно ниво на енергичност. Мъжете могат да вдигнат по-голяма интензивност на силата по-бързо, но не са способни да я задържат дълго време.

 

Студеното Кафе Е Новото Синьо Хапче!

 

Проучване на учени от Югозападния университет в САЩ пък сочи, че студеното кафе стимулира възбудимостта при мъже и жени. Проучването показва, че редовно консумиращите го не са изпитвали проблеми с потенцията и сетивността. То включва 240 представители на нежния и силния пол между 26 г. и 47 г. Силният пол, също така е отчел нарастване на продължителността на акта от 1-2 на цели 10 минути. Дамите, които консумират студено кафе през деня пък достигали много по-лесно до оргазъм. Средно, силата на либидото се е повишила с 63% за всички участници.

 

Бъдете По-Уверени в Себе Си, За Да Гори Пламъкът на Страстта!

 

Желанието за споделена наслада в леглото може да бъде занижено или изцяло да липсва поради няколко основни причини. Те са свързани със стрес, неувереност, неправилна диета, липса на физически упражнения и недобра комуникация между партньорите. Направете всичко възможно, за да промените в положителна насока тези фактори. Някои се обръщат към натурални продукти за по-силно желание и повече страст. Пример за такова изделие са био-кпаките с био-състав за взаимно удоволствие в леглото Казанова. Направете нужното, за да отговорите на копнежите на партньора!

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez