*

ЗАЩО ДАМСКОТО ПАЛТО Е ТОЛКОВА ВАЖНО ЗА ЖЕНСКАТА ВИЗИЯ, СПОДЕЛЯТ ОТ БАЗАР БГ

|
ЗАЩО ДАМСКОТО ПАЛТО Е ТОЛКОВА ВАЖНО ЗА ЖЕНСКАТА ВИЗИЯ, СПОДЕЛЯТ ОТ БАЗАР БГ

Зимата вече е тук и ни обгръща с ледения си дух. Следователно е важно да обличаме топло, когато излизаме навън, нали? Ако вече търсите палта в Bazar.bg, за да се подготвите за най-студените дни от годината, споделяме с вас ползите да носите именно този вид дреха.

Палтата са може би една от най-недооценените дрехи в гардероба ни. Каква е историята им? Носите ли ги? Имате ли някои, които просто висят в гардероба ви? Обичате ли ги... мразите ги... не сте сигурни?

Редовно се чуват всякакви причини, поради които някой не носи такива. Тези причини често включват една от тях:

„Всяко палто, което съм пробвала, се усеща сковано и неудобно.“

"Палтата са скучни и старомодни."

„Палтата изглеждат твърде официални. Там, където работя, всеки е небрежен."

Ние обаче сме големи фенове на палтата. Ето защо.

Без несъвършенства

Палтата ​​крият множество грехове. Това не е ли най-добрата причина?! Каквото се случва под палтото, е загадка за всички останали хора, освен за вас. Някои неравности, допълнително коремче, по-пълен ханш... никой друг не може да го види.

Сбогом на студа

Палтата ви държат топло. Това е ключов компонент за жените, защото винаги им е студено. Това ако не е достатъчен аргумент да си купите палто през зимата, не знаем кое би могло да бъде!

Авторитет 

Тези дрехи добавят към вашата визия допълнително количество авторитет. Работите ли в област, в която доминират мъже, или в такава, в която сте на ръководна или надзорна позиция? Носенето на палта без съмнение добавя визуален авторитет. Не ни разбирайте погрешно - не говорим за авторитета като начин за сплашване или злоупотреба с власт. По-скоро става въпрос за сдобиване със солидна доза самочувствие, за да държите главата си по-високо изправена. 

Страхотен акцент

Палтата добавят повече интерес към облеклото. Искате ли да добавите подправка към обикновената блуза и чифта панталони? Добавянето на едно стилно или приказно шарено палто е един от начините за придаване на малко повече индивидуалност и усет към цялостната визия. Не е нужно да сте над върха - отново, всичко е в това да изразявате кой сте и какво ви прави щастливи.

Зрителни илюзии

Страхотните дамски палта създават много и различни зрителни илюзии. Случвало ли ви се е да облечете палто и панталони и да си помислите... колко сте слаби и високи? Или може би забелязвате, че имате права фигура, без излишни коремчета и бричове по краката? Може би раменете ви са малко тесни и наклонени, така че всичко, което виждате, са прекрасните ви бедра. Каквато и да е ситуацията, палтото е един истински чудотворец. То може да създаде извивка там, където вие я искате, и да акцентира на раменете ми, когато имам нужда. Ех! Каква перфектна дреха!

Ето един специален моден съвет: Ако нямате добре дефинирана талия, ето един малък трик, който може да ви даде талията, която никога не сте имали (или сте имали, но сте изгубили) - особено за тези от вас, които избягват коланите. Носете палто и след това колан отдолу, така че всичко, което виждате (когато сакото е разкопчано), е катарамата и малко от колана от двете страни. Никой друг не може да разбере дали талията ви е голяма, малка, широка или тънка. Хората просто знаят, че имате такава, защото коланът дава илюзията за талия. Това е като магия!

Помнете, че палтата не трябва да са много меки или пък прекалено твърди. Тези дни те се предлагат във всякакви материи и дизайни и варират от ежедневни до модерни и от изискани до... скандални. Можете да изберете правилния вид за вашата личност и повод. 

Ще ви бъде удобно, ще ви бъде топло, а освен това ще демонстрирате пред света перфектна фигура. Какво повече ви е необходимо?

 

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez