*

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - КОЗЛОДУЙ /15.10.2019 г./

|

Вчера, 15 октомври 2019 г., се състоя последната сесия на Общински съвет, Козлодуй, за мандат 2015 – 2019 г. Заседанието премина при дневен ред от 4 точки, като една от тях бе за избиране на временно изпълняващи длъжността кмет на Община Козлодуй и кметове на кметствата Хърлец, Гложене, Бутан и Крива бара, във връзка с насрочени избори за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 г.
Председателят на ОбС, г-жа Мая Занева, благодари на всички общински съветници и кметове за успешната работа през изтеклия мандат. Общинският съвет за четирите години е провел 70 заседания, като са приети общо 704 решения.
Това заседание бе последно и за г-жа Мая Занева, която е била общински съветник три мандата и председател на Общински съвет, Козлодуй в три мандата – 2007 – 2011 г., 2011 – 2015 г., 2015 – 2019 г. След закриването на сесията г-н Ангел Лалюв, общински съветник, поднесе цветя на г-жа Занева от името на всички общински съветници с пожелания за здраве и лично щастие.
Г-н Николай Николов, за кмет на Община Козлодуй, поднесе красив букет и благодарствен адрес от името на ръководството на Общината и от всички работещи в общинска администрация. „Вашият опит и професионализъм, проявени на точното място в точното време, са пример за всички ни и сега, и занапред” бяха част от топлите думи към Мая Занева.
Подаръкът, който бяха подготвили служителите на отдел „Секретариат на Общински съвет”, беше кристално сърце, придружено със сертификат за благородство.
Всички присъстващи поздравиха г-жа Мая Занева и изказаха своето уважение към дългогодишната й ползотворна и отговорна работа.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez