*

ЗАПОЧВА РЕХАБИЛИТАЦИЯТА НА УЛИЧНАТА МРЕЖА В С. РАКЕВО

|

Рехабилитацията на уличната мрежа в с. Ракево бе стартирана днес, в присъствието на кандидатите за народни представители от Движението за права и свободи доц. Петър Чобанов, Айхан Етем, Юрий Кацарски и Цветомира Димова. Десетки жители се бяха събрали в центъра на селото, за да станат съпричастни и да поздравят досегашния народен представител от Врачанско Айхан Етем, чиято е заслугата за осигуряване на финансирането.

“Радвам се, че в този слънчев ден, в първия ден на пролетта, можем да дадем старт на така чаканата от всички рехабилитация на уличната мрежа в село Ракево. Вие знаете, че във вашето село се чувствам като у дома си. Тук имам много приятели и е истинско удоволствие за мен да съм тук днес с вас. Лично мой приоритет и приоритет на Движението за права и свободи са малките населени места и хората, които живеят в тях. В тази посока сме работили и ще продължим да работим по този начин. Затова не се съмнявам, че ще получим вашата подкрепа и ще продължим заедно напред”, каза Айхан Етем.

Водачът на листата доц. Петър Чобанов също изрази задоволството си, че най-накрая ще започне ремонта на улиците в Ракево.

“Както знаете, през изминалия мандат ДПС не беше във властта, но въпреки това колегата Айхан Етем е направил необходимото усилие и е осигурил финансиране на този толкова важен за вас обект. Участието ни в бъдещо управление ще ни даде още по-големи възможности за подпомагане на малките общини, така че хората да живеят спокойно и в добре уредени населени места”, заяви доц. Чобанов.

Официалният старт на строителните дейности бе даден от кмета на община Криводол Петър Данчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez