*

ЗАПИСВАНЕТО ЗА КУРСОВЕ ПО ПРОГРАМИРАНЕ НА ВРАЦА СОФТУЕР ПРОДЪЛЖАВА ДО 10 НОЕМВРИ

|
ЗАПИСВАНЕТО ЗА КУРСОВЕ ПО ПРОГРАМИРАНЕ НА ВРАЦА СОФТУЕР ПРОДЪЛЖАВА ДО 10 НОЕМВРИ

Кандидатстването става на адрес http://school.vratsasoftware.com/train-devs/

Продължава записването за новото издание на 9-месечните курсове по програмиране на Враца софтуер общество. До 10 ноември може да кандидатствате онлайн за едно от двете направления - Уеб разработка с PHP или Java и андроид технологии. Курсовете са предназначени за напълно начинаещи - ученици в гимназия, работещи и безработни. Провеждат се два пъти седмично в извънработно време - в делничен ден и събота или неделя.

Началото на новият сезон на курсовете по програмиране е този декември. След края на обучението участниците ще бъдат подготвени да започнат стаж в софтуерна компания. Четири компании-партньори на Враца софтуер наемат успешно завършилите курсисти в града. Към момента повече от 30 човека от завършилите работят в ИТ сферата във Враца.

            Мисията на Враца Софтуер да предоставя възможности за предизвикателна и добре платена работа на врачани в родния си град срещна разбиране от Фондация “Америка за България” , която е изключително съпричастна към създаването на възможности за работа и образование на младите хора в България.

След като наскоро създадоха първото споделено работно пространство (coworking space) във Враца, от организацията споделят, че след обученията по програмирането и дигитален маркетинг, врачани съвсем скоро ще имат възможност да се обучават и на дизайн.

Ако искате да сте част от дигиталната промяна във Враца, кандидатствайте на http://school.vratsasoftware.com/train-devs/

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez