*

ЗАМЕСТНИК КМЕТЪТ МАРИЯ ПОПОВА ИНСПЕКТИРА РЕМОНТИРАНИТЕ УЧАСТЪЦИ ОТ ОБЩИНСКАТА ПЪТНА МРЕЖА

|

Заместник кметът по устройство на територията, строителство и обществени поръчки Мария Попова инспектира на място ремонтираните отсечки от общинската пътна мрежа. Обиколката започна от пътя Мраморен-Голямо Пещене. В част от участъка на пътя Попова се срещна и с кмета на Голямо Пещене Тодор Тодоров. Двамата извършиха оглед на ремонтираните части и коментираха завършените строително-ремонтни дейности. Проверени бяха и завършените участъци Чирен-Девене-Три кладенци.

Строително-монтажните работи на участъците от общинската пътна мрежа стартираха през месец юни и приключиха 13 дни предсрочно. Изпълнител на ремонтните дейности на общинските пътища е „Пътстройинженеринг“ АД. Средствата, които бяха вложени в подобряването на пътната инфраструктура на населените места са на стойност 294 642 лв. и са от капиталовата програма на Община Враца.

Мария Попова посети и църквата „Св. Възнесение Христово“ в село Мраморен, където трябва да бъде извършен вътрешен частичен ремонт, за да се изографисат стените. 6 000 лв. е сумата, която ще бъде отпусната от Врачанска митрополия за предстоящите строителни дейности. При недостиг, Община Враца ще подпомогне финансово ремонта.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez