*

ЗА ШЕСТА ГОДИНА ВРАЦА СОФТУЕР ОБЩЕСТВО ОРГАНИЗИРА СЪБИТИЕТО CODE WEEK - ВРАЦА 2022

|
ЗА ШЕСТА ГОДИНА ВРАЦА СОФТУЕР ОБЩЕСТВО ОРГАНИЗИРА СЪБИТИЕТО CODE WEEK - ВРАЦА 2022

За шеста година Враца софтуер общество организира събитието Code Week - Враца 2022, като едно от много събития, част от юбилейното 10-то издание на Европейската седмица на програмирането. То ще се състои в два поредни уикенда - 24 септември и 1 октомври.
Събитието е предназначено за напълно начинаещи и хора без опит в програмирането. Целта му е гражданите на Враца и региона да се докоснат до света на програмирането и да се запознаят с модерните възможности за работа в най-успешния сектор в България – ИТ.

По време на събитието ще бъдат проведени три БЕЗПЛАТНИ лекции и практически упражнения с професионална насоченост в три направления. Модулите, които ще бъдат включени, са Увод във front-end разработването с JavaScript (24 септември; 11:00 часа), Увод в програмирането с Java (1.10.; 11:00 часа), Уеб програмиране с PHP (1.10.; 11:00 часа).

Получените знания ще помогнат на участниците да добият по-ясна представа за професията програмист и как се пише код. Това от своя страна ще им помогне да преценят до колко тази професия им харесва и е подходяща за тях.
В пълната програма на събитието ще намерите допълнителна информация за всеки един от модулите и лекторите.
За участие се изисква предварителна регистрация на https://bit.ly/3Udo5Uw. На участниците се препоръчва да носят собствен лаптоп, който ще е нужен за практическата част от модулите. 

 

Ето и пълната програма на събитието:

24.09.
11:00 ч. - Откриване на уъркшоп “Увод във front-end разработването с JavaScript” с лектор Светозар Станев - COO & Front-end Developer
14:00 ч. - Закриване на първия ден от Code Week-a

1.10.
11:00 ч.- Представяне на двата уъркшопа в Гнездото

11:20 ч. - Разпределяне по зали за началото на двата модула
- Увод в програмирането с Java -  ИТ центъра на Враца Софтуер

Лектор на модула ще бъде Цветослав Гърков - Java Developer


- Уеб програмиране с PHP -  Гнездото Coworking
Лектор на модула ще бъде Светослав Василев, Team Lead & PHP Developer
14:00 ч. - Закриване на събитието

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар