*

ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ОБЩИНА ВРАЦА СЕ ВКЛЮЧВА В ИНИЦИАТИВАТА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“

|
ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ОБЩИНА ВРАЦА СЕ ВКЛЮЧВА В ИНИЦИАТИВАТА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“

Община Враца ще участва в 17-тото издание на инициативата „Мениджър за един ден“, в която ръководни постове в институцията се заемат от ученици и студенти в града. Събитието, което ще се проведе на 30 октомври 2018 г., се организира от фондация „Джуниър Ачийвмънт“ (JA Bulgaria) и дава възможност на младежи да се запознаят с управлението на града отблизо, като станат част от общинската администрация за един ден.

Обявените позиции за кандидатстване в тазгодишното издание са 6 – кмет, зам.-кмет „Хуманитарни дейности“, зам.-кмет „Устройство на територията, строителството и обществени поръчки“, секретар на Община Враца, председател на Общински съвет-Враца и главен архитект. В инициативата могат да участват ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години, като желаещите да се включат трябва да подадат своя автобиография и мотивационно писмо на сайта http://www.mfd.jabulgaria.org/.

Участниците в „Мениджър за един ден“ ще имат възможността да се включат в решаването на реални казуси, както и да получат напътствия и подкрепа за своето кариерно развитие от техните ментори в програмата.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

ВМРО това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez