*

ЗА ОГРОМЕН ДЖАКПОТ ОТ 8 200 000 ЛЕВА ИГРАЯТ В НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ТАЗИ СРЯДА

|
ЗА ОГРОМЕН ДЖАКПОТ ОТ 8 200 000 ЛЕВА ИГРАЯТ В НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ТАЗИ СРЯДА

С 8 200 000 лева джакпот от Национална лотария може да забогатее някой късметлия тази сряда (22 юни). Хиляди участници предизвикаха късмета си, пуснаха своите фишове за играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ и се включиха в тегленето за най-голямата печалба, която може да бъде спечелена у нас в момента.

Огромният джакпот нарасна с още 200 000 лева, след като никой не успя да уцели печелившата комбинация числа и страна на монета миналата седмица. Трима късметлии обаче бяха съвсем близо до рекордния джакпот, като познаха пет от изтеглените шест печеливши числа. Двама от тях улучиха и изтеглената страна на монета.

До следващото теглене за джакпота, който може изцяло да промени ежедневието на някой лото играч, остава съвсем малко време. Дали някой щастливец ще грабне невероятните 8 200 000 лева ще разберем тази сряда от 19:45 ч. по Нова телевизия, когато е и историческото теглене на играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ”.

Рекордният джакпот на Национална лотария се трупа от 17 декември миналата година, като стартира от 3 000 000 лева. Досега 69 участници са били на крачка от спечелването му в 26-те тегления на играта.

„ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария може да играете онлайн на сайта play.7777.bg, в търговска верига Lafka, в избрани бензиностанции на Петрол и Shell, избрани каси на EasyPay и FastPay, избрани магазини internity и inmedio, както и в Лото пунктовете на Национална лотария.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez