*

ЗА КАКВО СИ СТРУВА ДА ПРЕГОВАРЯТЕ?

|
ЗА КАКВО СИ СТРУВА ДА ПРЕГОВАРЯТЕ?

Свикнали сме да мислим за пазаренето като нещо отминало, нещо типично за времето преди онлайн пазаруването масово да се настани в потребителското поведение. Днес обаче има такива „пазарни островчета”, при които пазаренето не е нещо срамно, напротив дори задължително, за да получите най-доброто на най-добрата цена.

 

Търговията с автомобили втора ръка е чудесно място да приложите уменията си. Особено при тези продавани като коли втора употреба, можете да свалите много от цената, която сте видели в обявата. Същото се отнася и за авточасти закупени от такова място.

 

Макар и онлайн, много потребители продължават да се пазарят с търговците. Колкото по-скъпа е дадена стока, толкова повече хората питат за отстъпки, за по-евтина или безплатна доставка. Често за избегнат такива преговори търговците сами залагат някакво намаление при доставката за стоки над определена сума.

 

Можете да се „пазарите” и за кредити от небанкови дружества или директно с банки, но затова сложихме думата в кавички. Официално при контакт с финансови институции думата преговори е по-удачна. Всеки може да се опита да догори по добра цена на заем, да договори изгодни условия, рефинансиране и т.н.

 

Когато пазарувате онлайн, може да проверите първо сайтовете за промоции и разпродажби. Така по-бързо ще се доберете до качествени продукти на цена, която ви устройва към даден момент. Когато няма друг начин, използвайте древното изкуство на пазаренето.

 

Източник: https://creditportal24.com/bg/


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez