*

ЗА "БЕЛЧО И СИВУШКА НА ЙОВКОВ"

|
ЗА

Гняв и възмущение, шеги и бъзици, сред зрителите на предаването "Преди обед" предизвикаха Сашо Кадиев и гостите му - фотографката Велислава Каймаканова и режисьорът на телевизионни предавания Михаил Кунчев. След обстойно обсъждане на темата за некачественото образование в България, четиримата в студиото - водещите Деси Стоянова, Сашо Кадиев и двамата гости преминаха към следващата тема - конкурс за фотографии, информира "Петел". Тази тема се оказа приоритетна за фотографката Велислава и тя показа снимка на две животни като крава и бик, впрегнати от тъмнокож мъж. 

Изображението предизвика веселие в студиото, а гостът Михаил Кунчев отбеляза, че това вероятно са "Белчо и Сивушка на Йовков". Последва бурен смях, в който Сашо Кадиев каза: "Ето ти Йовков". Грешката обаче не остана незабалязана от зрателите и дори от читатели на "Петел", които веднага започнали да пишат: "Как Кадиев е взел диплома от Театралната академия...?!

Малко след това, на фейсбук страницата на предаването "Преди обед" се появи коментар на зрителка, Белчо и Сивушка не са герои на Йовков, а на Елин Пелин. 

Деси Стоянова го прочете пред всички като корекция и последва отново бурен смях в студиото. "Ето, аз съм доказателство, че образователнат асистема не работи", изказа се гостът - режисьор.


ОЩЕ ОТ "ШЕГОВИТ ОБЕКТИВ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez