*

ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“ ПРЕДЛАГА ОНЛАЙН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕСТ С ФОРМАТ НА МАТУРА ПО ГЕОГРАФИЯ

|
ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“  ПРЕДЛАГА ОНЛАЙН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕСТ С ФОРМАТ НА МАТУРА ПО ГЕОГРАФИЯ

Югозападният университет „Неофит Рилски“ в Благоевград предлага на зрелостниците онлайн електронен тест с формат на матура по география.
Всички желаещи ученици могат да проверят нивото на подготовката си за матурата по „География и икономика“ след самостоятелна регистрация на електронен адрес http://194.141.86.10:1818/

В прозореца на рубриката „Новини от сайта“ има инструкция за Регистрация, която трябва да бъде отворена напълно чрез натискане на надписа в синьо, показан най-отдолу в полето на съобщението „Прочетете още от тази тема“.

След регистрация и получаване на потвърждение по електронната поща се пристъпва към решаване на теста. След приключването му се изписва оценка по шестобалната система и се дава обратна връзка за всички отговори, с допълнителна информация по тези, на които е даден грешен отговор.

Желаещите да решат още безплатни тестове с формат на матура по география в системата за електронно обучение на ЮЗУ „Неофит Рилски“, оценките от които се признават за кандидатстудентски изпит, за което се издава поименен сертификат, трябва да следват инструкциите в сайта.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez