*

ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“ Е ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛНАТА ТЕКСТИЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ТРАДИЦИИ И ИНОВАЦИИ В ТЕКСТИЛА И ОБЛЕКЛОТО“

|
ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“ Е ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛНАТА ТЕКСТИЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ „ТРАДИЦИИ И ИНОВАЦИИ В ТЕКСТИЛА И ОБЛЕКЛОТО“

От 25 до 27 октомври 2019 г. в Университетския център „Бачиново“ ще се проведе XXI национална текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“. Официалното откриване на научното събитие ще бъде на 25 октомври 2019 г. от 14:30 ч. Форумът ще стартира с кръгла маса на тема “Кадрово осигуряване и привлекателност на текстилната професия“.

Конференцията се провежда ежегодно по инициатива на Научно-техническия съюз по текстил, облекло и кожи със съдействието на висшите училища в България, в които се води обучение по специалности в областта на модната, шевната и текстилната индустрия.

Домакин на тазгодишното издание на конференцията е Югозападният университет „Неофит Рилски“. Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Фонд „Научни изследвания“.

Научният форум ще даде възможност за обмяна на опит, на добри практики и изява на изследователи и учени от университети, висши училища, колежи и институти у нас и в чужбина, както и на водещи специалисти от елитни фирми за производство на текстил и облекло.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez