*

ЙОРДАН ЦОНЕВ: НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ЛИЦЕМЕРИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ

|

Движението за права и свободи регистрира днес листата на кандидатите за народни представители в 6-ти многомандатен избирателен район. Водач на отбора е Йордан Цонев, заместник председател на ДПС, дългогодишен парламентарист, с огромен опит и активна позиция в българското законодателство. След регистрацията листата бе представена на пресконференция с участието Цветан Енчев /втори в листата/, Борислав Банчев и Камен Костадинов, който през 2013 г. направи пробив за ДПС във Врачанска област. Тогава той успя да спечели мандат и изпълни със съдържание позицията народен представител. 

„Много от политическите партии градят кампаниите си върху ДПС. Ходят по студията и се кълнат как не желаят коалиции и подкрепа от ДПС. Като минат изборите, започват да ни търсят за подкрепа в най-различни сфери. Бързо забравят клетвите си. Но това няма да продължава така. Считам, че на това политическо лицемерие трябва да се сложи край“, коментира Йордан Цонев.

Той допълни, че ДПС е партия, която винаги се стреми за развитие на регионите.

„В нашата програма и в нашата стратегия за развитие Северозапада заема централно място. ДПС е партия, която развива регионите, развива населените места, общините и като минеш през България това е видно във всички региони където ДПС има присъствие. Вече е видно и тук, ще бъде все по-видно и за в бъдеще. Още повече, че ние перфектно познаваме европейските механизми, познаваме новия планов период, в който акцентът е върху зелената икономика и високите технологии, нещо което смятам, че може да бъде реализирано много добре в района и общините на Враца, както и в целия Северозапад. 

Ние намираме тези избори за важни защото смятаме, че в последните години държавността в България е сериозно разклатена, доверието в нея е разклатено. Войната между институциите доведе до разпад на държавността.
Мотото на нашата кампания е да възстановим държавността, защото така ще можем да възстановим и икономическото развитие и ще можем да направим така, че негативните ефекти от пандемията да могат бързо да бъдат заличени, ще можем да направим всичко онова, което българският народ очаква от нас“, заяви Цонев. 


„Изпращането на господин Цонев тук е знак, че за ДПС Северозапада и Враца по-специално е изключително важен район. За ДПС Враца и Северозапада са много сериозни приоритети, сериозен акцент в нашето управленско виждане“, заяви Костадинов и допълни, че „господин Цонев е човекът парламент, познавайки технологията на парламентаризма, познавайки в детайли икономическата ситуация в страната, финансовите възможности и начини по които да се правят успешни политики. Аз съм убеден, че врачани много скоро ще разберат какъв народен представител ще имат“. 

Вижте пълната листа:
1. Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС
2. Цветан Енчев, председател на Областен съвет на ДПС – София град
3. Борислав Банчев, 5-и мандат областен председател на ДПС – Враца и общински съветник във Враца
4. инж. Десислава Тодорова, кмет на община Борован
5. Каролина Кьолер, зам. областен председател на ДПС – Враца и общински съветник в Мездра
6. Бранимир Бочев, зам. областен председател на ДПС – Враца
7. Касъм Касъмов, общински председател на ДПС – Бяла Слатина и общински съветник в Бяла Слатина
8. Йордан Димитров, общински председател на ДПС – Козлодуй и общински съветник в Козлодуй
9. Стефан Ангелов, общински председател на ДПС – Хайредин и кмет на с. Михайлово
10. Христо Найденов, областен председател на МДПС – Враца
11. Николай Николов, зам. областен председател на ДПС – Враца и общински съветник във Враца
12. Светлин Герасимов, общински председател на ДПС – Враца 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez