*

ЙОРДАН ЦОНЕВ: ДПС НЕ ВЛИЗА В ЗАДКУЛИСНИ ДОГОВОРКИ

|

Знак на Бойко Борисов и ГЕРБ даде ДПС с визитата си днес в Бяла Слатина.

Да не мислите, че е каприз на Мустафа Карадайъ да се кандидатира за президент? Не това е знак  – дотук беше, заяви Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент, издигнат от Движението. И отсече: „Бойко Борисов да се кандидатира за президент случайно? Не. Страх го е. Не може, не смее и е страхливец. Някой друг от партиите да изправи лидера си на изборите за президент? Няма такова нещо. Единствен Мустафа Карадайъ, единствено ДПС.”.

„Бойко, твоята паяжина започва да се разкъсва вече”, заяви Михайлова. „Няма как да оплетат наново нишката. Оттук нататък всичко зависи от нас, българите. Бойко Борисов не може да бъде повече премиер, Европа не го приема. Какво е мнението за него в Европа? Потупване по рамото и „Браво, Бойко”. Ама за какво „Браво” никой не зае. Затова даваме знак - стига, баста, край, точка.”, обяви кандидатът на ДПС за вицепрезидент. И заяви: „България трябва да бъде подредена отново – от най-високото място до община Бяла Слатина.”.

Спряхме белия автобус пред общината – не случайно, защото си я искаме. Това е знак, нищо случайно няма. А си я искаме, защото 80% от обществените поръчки минават през кмета, а той също е в онази паяжина, каза Михайлова.

Копирано от standartnews.com

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez