*

ВТОРО МЯСТО ЗА ОТБОРА ПО СТРЕЛБА НА СК „СПАРТА“ В КВАЛИФИКАЦИИТЕ ЗА РЕПУБЛИКАНСКИ ПРЕГЛЕД ПО СТРЕЛБА

|

Състезателите от отбора по стрелба на СК „Спарта“ при ОД на МВР – Враца участваха без най-добрия си състезател Ивайло Флоров и останаха на второ място в отборната надпревара на проведените квалификации по стрелба с пистолет от зона III – та, на Републикански преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР.

Купата в зона III – спечелиха стрелците на ОДМВР-Видин, а на трето място останаха предстамвителите на ЗЖУ - Монтана.

При мъжете в индивидуалната надпревара първо място зае титулярът на СК“Спартак-Враца“ Румен Николов, втори - съотборника му Емануил Павлов, а трети остана видинчанина Тихомир Георгиев.

Поради служебна ангажираност врачанския клуб не успя да участва в отборната надпревара при жените, но Катя Василева спечели първото място индивидуално, като показа и най – добра стрелба в състезанието в двете категории – мъже и жени. На второ и трето място останаха стрелците от женския отбор на ОДМВР-Видин.

В зона III – та на републикански преглед участваха общо 11 отбора от поделенията на ОД на МВР – Видин, Враца и Монтана и ЗЖУ – Монтана. Домакините от СК“Спартак – Враца“ показаха добра организация на турнира.

Наградите на победителите бяха връчени от зам. директора на ОДМВР-Враца комисар Николай Григоров.

Още от тази седмица врачанските полицай започват подготвока за републиканския турнир“Бинев, Трошанов, Ангелов“, който ще се проведе в началото на месец май 2018г. в София.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez