*

ВРЕМЕННАТА КОМИСИЯ ЗА ПРОВЕРКА НА ЛЕДЕНИКА С ОТКРИТО ЗАСЕДАНИЕ

|

Временната комисия при Общински съвет – Враца за проверка изпълнението на Проект „Развитие на устойчив туризъм в Община Враца. „Леденика – туризъм без сезони”, ще проведе открито за медии и граждани заседание на 11 март /вторник/ от 16,00 часа в заседателната зала на Община Враца.
На заседанието са поканени за уточняващи въпроси, преди окончателното изготвяне на доклада, инж.Красимира Георгиева – ръководител на проекта и инж.Ангелина Иванова – управител на „ДЪ ПОЙНТ ИНТЕРНЕШЕНЪЛ” ООД – изпълнител на Договор по обществена поръчка за изработка, доставка и монтаж на съоръжения и оборудване за Тематичен развлекателен парк „Леденика” по обособени позиции „Атрактивен входен модул „Светломразец” към пещера Леденика” и „Елементи към амфитеатър”.
До момента комисията е провела две заседания за запознаване с документацията по проекта и едно заседание за проверка на обстоятелствата на мястото на интервенция. 
На четвъртото заседание отговори на въпросите, относно изпълнението бяха поставени на инж.Георги Петров, представляващ „СИНКО ИНЖЕНЕРИНГ” АД, в качеството му на строителен надзор по проекта.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez