*

ВРАЧАНСКИЯТ „БОЕН КЛУБ СИЛА” С ДВА БАЛКАНСКИ МЕДАЛА ПО ММА

|
ВРАЧАНСКИЯТ „БОЕН КЛУБ СИЛА” С ДВА БАЛКАНСКИ МЕДАЛА ПО ММА

Отново се представиха блестящо двама бойци на Врачанският „Боен клуб Сила”

Тази година България бе домакин на Балканско първенство по ММА за всички възрастови групи , което се проведе на 12-13.05.2017 в гр.Велико Търново. На форума взеха участие повече от 150 състезатели от седем балкански държави с националните си отбори.

Врачанският „ Боен клуб Сила” изпрати двама свои бойци ,които са част от националният отбор на България в дивизия кадети .

Цветомир Тодоров (61кг) за пореден път показа класа и успя да се окичи с златото ,след като успя да отстрани представителя от Албания в първата си среща , като успя да приключи само за 10 секунди с (armbar) . Отивайки на финал с българин , той отново не даде шанс на опонента си , който е Републикански шампион в категорията до 60кг и го задъши с триъгълник само за 25 секунди .Така Цветомир успя да спечели четвъртата си балканска титла.

Павлин Воденичарски(70кг) е вице републикански шампион по кикбокс , който направи отличен дебют в ММА. Павлин се окичи с бронзов медал след като показа добра игра в три рунда . Опитът и рутината не му достигнаха да победи опонента си от България ,който успя да го надвие с 2:1 рунда.

Треньорският екип на Боен клуб Сила  се гордее с постиженията на своите бойци и устремено продължават да работят с тях за постигане на най-добрите резултати .


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez