*

ВРАЧАНСКИТЕ СТРЕЛЦИ ЗАТВЪРДИХА МЯСТОТО СИ СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В ПОЛИЦЕЙСКАТА СТРЕЛБА С ПИСТОЛЕТ

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца” при ОД на МВР – Враца взе участие  в Републикански турнир по стрелба „Освобождение”, който се проведе от 26 до 28 фрар в Бургас. В турнира, открит от областния управител на Бургас - Вълчо Чолаков, взеха участие 22 отбора и общо 105  участници.

Врачанските стрелци затвърдиха мястото си сред най-добрите в полицейската стрелба с пистолет. Женският отбор, в състав Катя Василева и Габриела Гигова, влезе в призовото класиране на трето място, а мъжкият отбор, в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и  Румен Николов, останаха на седмо място.

В комплексното отборно класиране врачани останаха на секунди от купата и заеха четвърто място.

В индивидуалната надпревара врачани останаха само с грамоти, при жените Катя Василева се класира на четвърто място, а Ивайло Фллоров на шесто.   

Републиканският турнир по стрелба „Освобождение“ се провежда за девети път в Бургас и се организира от Спортна Асоциация на МВР и ОДМВР-Бургас в чест на националния празник на страната 3-ти март, със съдействието на Община Бургас и Областния управител на област Бургас.

Следващото състезание, което предстои на нашите стрелци е участие в турнир „Величко Величков“ в Плевен в началото на април.     


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez