*

ВРАЧАНСКИТЕ СТРЕЛЦИ СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В ПОЛИЦЕЙСКАТА СТРЕЛБА С ПИСТОЛЕТ

|

Отбора по стрелба на СК „Спартак – Врац‘‘ при ОД на МВР – Враца взе участие в Републикански турнир по стрелба „Освобождение‘‘, който се проведе от 27 февруари до 1-ви март в Бургас.

Врачанските стрелци затвърждават мястото си сред най-добрите в полицейската стрелба с пистолет. Мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Илиян Георгиев влезе в призовото класиране на шесто място. На тази позиция остана и женския отбор в състав Катя Василева и Марина Тодорова.

В комплексното отборно класиране врачани спечелиха плакета за трето място.

В индивидуалната надпревара този път врачани не се отличиха поради липсата на спортен късмет.

Републиканския Турнир по стрелба „Освобождение“ се провежда за осми път в гр. Бургас и се организира от Спорта Асоциация на МВР и ОДМВР-Бургас в чест на националния празник на страната 3- ти март. Турнирът се организира и със съдействието на Община – Бургас и Областния управител на област – Бургас. В турнира взеха участие 21 отбора и общо 113 участници.

На нашите стрелци предстои участие в тунира „Величко Величков“ в гр. Плевен в началото на април, а женския отбор ще вземе участие в турнир „8-ми март“ на 05 и 06.03.2019г. в гр. София, който е организиран от НСО, Главна Дирекция Национална Полиция и Министерство на отбраната, за участие са поканени състезатели – жени от структурите за сигурност в страната .    


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez