*

ВРАЧАНСКИТЕ ПОЛИЦАИ ОТБЕЛЯЗВАТ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ СИ ПРАЗНИК С ТУРНИР ПО СТРЕЛБА

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак- Враца’’ при ОД на МВР – Враца взе участие в заключителния етап от Републикански преглед по стрелкова подготовка за служители на МВР, който се проведе от 25 до 28 юни във Варна. Организаторите от Спортна асоциация на МВР, домакините от ОД на МВР – Варна и Центърът за специализация и професионална подготовка – Варна, на чието стрелбище се проведе първенството, показаха отлична подготовка.    

Врачанските полицаи от мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов не успяха да влязат в почетното класиране и се наредиха на осмо място. От мъжкия състав Ивайло Флоров влезе във финала, но остана извън призовата тройка, класирайки се на шесто място. Катя Василева също след квалификациите влезе на финал и след изпълнение на финалните стрелби достигна и тя до шестото място.

В комплексното класиране купата спечелиха стрелците на ОДМВР-Пазарджик, следвани от отборите на ОДМВР-Плевен и СДВР.    

В републиканското първенство взеха участие 23 отбора и общо 115 състезатели.

Сладващо състезание, на което стрелците на СК „Спартак-Враца“ са организатори е турнир по стрелба с пистолет по случай 5 юли – професионалния празник на служителите от МВР. Турнирът ще се проведе на 4 юли от 10:30 часа на стрелбището при УТК „ Дъбника“.  


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez