*

ВРАЧАНСКИ СТРЕЛЦИ УЧАСТВАХА В РЕПУБЛИКАНСКИ ТУРНИР ПО СТРЕЛБА „ВЕЛИЧКО ВЕЛИЧКОВ“

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие  в Републикански турнир по стрелба „Величко Величков“, който се проведе от 5 до 7 април в Плевен. 

Мъжкият отбор на врачанските полицаи, в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов, остана на пето  място в отборната надпревара. При мъжете  шампиони станаха стрелците от ОД на МВР – Варна.  Технически проблеми с оръжието и боеприпасите оставиха Ивайло Флоров и Катя Василева извън призовото класиране в индивидуалната надпревара.

В отборното класиране женският отбор на СК “Спартак-Враца“ в състав, Катя Василева и Ива Иванова, останаха на една точка от призовота шестица и се класираха на седмо място, като при жените шампиони станаха стрелците на Академия – МВР. В комплексното класиране врачани заеха почетното пето място, а  купата за първо място в комплексното класиране отиде при стрелците на ОД на МВР -Пазарджик.

Републиканският Турнир по стрелба „Величко Величков“ е традиционен и се провежда от Спорта Асоциация на МВР и ОДМВР-Плевен в чест на олимпийския медалист по спортна стрелба на България - Величко Величков. В турнира участие взеха 18 отбора и общо 92 състезатели.

След участието си в този турнир, стрелците на СК “Спартак-Враца“ започват усилена подготовка за републиканския турнир „Бинев, Трошанов, Ангелов“, който ще се проведе на втори и трети май 2017 г. в София.

 


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez