*

ВРАЧАНСКИ СТРЕЛЦИ ОТНОВО С БЛЕСТЯЩИ РЕЗУЛТАТИ

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие в 25-тия Републикански турнир по стрелба „Величко Величков“, който се проведе от 3 до 5 април в Плевен.

Врачани се представиха повече от достойно - мъжкият отбор, в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов, спечели трето място в отборната надпревара. При мъжете шампиони станаха стрелците от СОБТ. В отборното класиране женският отбор на СК“Спартак-Враца“, в състав Катя Василева и Ива Иванова, тази година се наредиха в призовата шестица - на пето място, като при жените шампиони станаха стрелците на Академия – МВР.

В индивидуалната надрпревара при жените Катя Василева спечели второ място, а Ивайло Флоров се класира пети при мъжете.

В комплексното класиране врачани спечелиха второто място, а плакета за първо място отиде при домакините от ОД на МВР –Плевен.

Републиканският турнир по стрелба „Величко Величков“ е традиционен и се провежда от Спортна Асоциация на МВР и ОДМВР-Плевен, в чест на олимпийския медалист по спортна стрелба на България - Величко Величков. В турнира участие взеха 17 отбора и общо 99 състезатели.

Стрелците на СК “Спартак-Враца“ започват усилена подготовка за републиканския турнир „Бинев, Трошанов, Ангелов“, който предстои през месец май в София, а на 13.04.2018г. са домакини в зоналното първенство от Републиканки преглед по полицейска стрелба за 2018г.

 


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez