*

ВРАЧАНСКАТА ШКОЛА ПО АВТОМОДЕЛИЗЪМ ОТНОВО С ПРИЗОВИ МЕСТА

|

На 29 септември 2019 г. на писта ,,Сливница " се проведе кръг от ДШ включен в календара на Българска федерация по автомоделни спортове. В надпреварата взеха участие състезатели с 24 модела от  град Пазарджик, Русе, София и Враца. Първенството стартира в 10.00 ч. на отлично подготвената писта,  осигурена от домакина.

СТМК Враца взе участие в първенството със седем състезателя – Любомир Цветомиров, Самуил Кулев, Петър и Боян Стаменови, Георги Шиклев, Ивайло Шопов  и Дамян Петров.

Победителите по класове:

Клас 1/10  Electric Touring

Състезателя от СК Кинетик Русе -  Кристиян Костадинов  завоюва купата за първото място. Представителите на СТМК-Враца Георги Шиклев, Боян  и Петър Стаменови заеха съответно трето, четвърто и пето място.

Клас 1/10 Electric Super Stock

Победител отново стана Кристиян Костадинов от СК Кинетик Русе. Дамян Петров и Боян Стаменов от СТМК – Враца завоюваха сребърен и бронзов медал, а Петър Стаменов и Георги Шиклев остана на четвърто и пето място. 

Клас 1/10 Electric Stock (деца и начинаещи )

Представителите на СТМК Враца завоюваха челните места при децата - Любомир Цветомиров  завърши надпреварата на първо  място, а Самуил Кулев се класира на престижното второ място. При начинаещите победи Ивайло Шопов.

Наградите на победителите бяха връчени от Калин Кокушаров – домакин на състезанието и член на УС на БФАМС и Дамян Петров –зам. Председател на БФАМС. 

Следващите състезания от календара на Българска федерация по автомоделни спортове е off road турнир на 05 и 06 октомври в град Нови Искър и Последния заключителен турнир от календара на БФАМС на 13 октомври в град Враца .

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez