*

ВРАЦА БЕ ДОМАКИН НА ТРЕТИ КРЪГ НА ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО ON ROAD

|

Трети кръг на Държавното първенство on road от календара на Българска федерация по автомоделни спортове за 2018 г. бе проведен на 29 и 30 септември на писта „Огнян Филипов“ във Враца. В последната официална надпревара за тази година взеха участие състезатели от Пазарджик, Варна, Русе, Летница, Левски, Плевен, София и Враца.

Победителите по класове:

On road electro

Клас 1/10  Electric Touring

Състезателите от СК Кинетик – Русе Кристиян Костадинов и Тодор Томов завоюваха златен и сребърен медал. Представителите на СТМК—Враца Боян и Петър Стаменови заеха шесто и седмо място.

Клас 1/10 Electric Super Stock

Боян Стаменов и Дамян Петров от СТМК –Враца завоюваха сребърен и бронзов медал, а златото Кристиян Костадинов от СК Кинетик – Русе.

Клас 1/10 Electric Stock (деца и начинаещи)

При начинаещи и деца Александър Вълков и Любомир Цветомиров от СТМК-Враца завършиха надпреварата на второ и четвърто място, а първи и трети са Кристиян Костадинов и Теодор Ивайлов от отбора на АМК - гр. Левски. Самуил Кулев остана шести, а дебютанта Никола Костов от СТМК-Враца зае седмо място.

Клас 1/12 Electric

Самуил Кулев от отбора на домакините завоюва второ място, а злато Николай Георгиев от Модел Яхт Клуб Пазарджик.

 

Оn road - nitro 

К Л А С - 1:10 I.C. 200 MM

Дамян Петров, Любомир Цветомиров и Петър Цветков от  СТМК –Враца завоюваха второ, трето и четвърто място. Другите двама състезатели от СТМК-Враца Явор Антонов и Петър Цветков –дебютант за отбора, останаха съответно шести и осми. Победител в оспорваната борба стана Тодор Томов от СК Кинетик – Русе.

К Л А С - 1:10 I. C. Track 4WD

Състезателите от СТМК-Враца Дамян Петров и Явор Антонов завоюваха златен и сребърен медал.

Наградите на победителите бяха връчени от г-жа Мария Георгиева –Представител на Министерство на младежта и спорта за областите Враца, Монтана и Видин.

Следващо състезание от ДП on road – electric 4 кръг на 13 и 14 октомври 2018 год. в гр. Сливница.

 

 

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

ВМРО това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez