*

ВОЛЕЙБОЛЕН ТУРНИР ЗА МОМИЧЕТА СЕ ПРОВЕДЕ ВЪВ ВИДИН

|
ВОЛЕЙБОЛЕН ТУРНИР ЗА МОМИЧЕТА СЕ ПРОВЕДЕ ВЪВ ВИДИН

Традиционното състезание по волейбол за момичета, родени през 2006 година, се проведе на 6 и 7 октомври в Спортна зала „Фестивална” Видин. То е посветено на духовния празник на нашия град, Димитровден. В надпреварата взеха участие отбори от ВК „Бдин-Вида” - Видин, Централен полицейски волейболен клуб – София, ВК „Спартак”– Плевен, СК „Тони спорт”– Берковица, ВК „Чавдар” – Бяла Слатина”, както и гости от градовете Зайчар - Сърбия и Крайова - Румъния. Волейболното събитие се организира от Община Видин, волейболен клуб „Бдин-Вида” и Министерство на младежта и спорта по Програма „Децата и спортният клуб”.

От името на кмета на Община Видин Огнян Ценков, купите в турнира връчи Емилия Николова, началник отдел „Хуманитарни дейности” в Общината. Николова закри спортното състезание и благодари на спортистите и треньорите за силната и оспорвана игра, за високия спортен дух и желанието за победа.

На първо място се класира отборът на ВК „Бдин-Вида” - Видин, второто място бе за СК „Тони спорт”– Берковица, а третото - зае Централен полицейски волейболен клуб – София.

Всички участници бяха наградени с медали, осигурени от Община Видин и от Министерството на младежта и спорта.


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez