*

ВОКАЛНО СТУДИО „ДЪГА“ ОТПРАЗНУВА 10-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

|

С юбилеен концерт, Вокално студио „Дъга“ към ЦПЛР – „Център за работа с деца”, отпразнува 10 години от своето създаване. Официален гост на тържеството беше заместник-кметът Петя Долапчиева, която връчи на художествения ръководител Маргарита Данаилова поздравителен адрес от името на кмета Калин Каменов. „В днешния празничен ден, се обръщам към Вас с огромна благодарност и уважение пред труда, таланта и постиженията на всички възпитаници от Вокално студио „Дъга“. Продължавайте да ни радвате със своите успехи и никога не губете любовта на публиката!“ – се казва в поздравителния адрес.

В празничния концерт се включиха с изпълнения всички формации на Вокалното студио: „Слънце“, „Звездички“, „Усмивка“, „Детелинка“, квинтет „Хармония“, вокален квартет „Чарити“ и дует „Рицари“.

На пъстрия спектакъл, който се проведе в Градската концертна зала, присъстваха още директорът на ЦПЛР - „Център за работа с деца“ Лилия Стоева, бивши възпитаници на Вокалното студио, родители, жители и гости на Враца.

Вокално студио „Дъга“ към ЦПЛР - „Център за работа с деца“ Враца е създадено през 2009 година от Маргарита Данаилова. И до днес, тя е негов художествен ръководител и музикален педагог.

Вокалните групи, които влизат в състава на студиото, са носители на много престижни национални отличия.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez