*

ВМРО ПРЕДСТАВИ КАНДИДАТИТЕ СИ ЗА КМЕТОВЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ В ОБЩИНА ВРАЦА

|

Българско национално движение ВМРО представи кандидатурите си за кмет на община Враца, кметове на кметства и общински съветници.

 “Отчитам без крайности и предразсъдъци, че трябва да мислим за  община Враца като част от Северозапада и преди всичко да се обединим за нейния просперитет. ВМРО има 125- годишна история в управлението на страната, а от 2003 г. има представители в общинската власт“, заяви при представянето народният представител и кандидат за кмет на община Враца Красимир Богданов.

 Патриотичната организация ВМРО ще разчита на подкрепата на местни формации от дясноцентристкото политическо пространство и патриотични обединения – НФСБ, Движение „Българска пролет“, България на гражданите, социалдемократическата партия, От всички 15 кметства в община Враца, коалицията  ще има 12 кандидат-кметове. Според Богданов, кандидатите са пъстра палитра от хора с различен социален и политически профил, които досега са работили за просперитета и доброто на врачани.

Като свое кредо в политиката за местните избори Красимир Богданов заяви, че  ще заложат на „просперитета, сигурността и патриотизма“. В програмата приоритетно  ще се заложат мерки за сигурност на населението, създаване на видеонаблюдение и увеличаване на средствата за охрана и сигурност в общината. Да не се допусне превръщането на община Враца в гето и да се спре обезлюдяването  на  населените места, като мярка за това Богданов посочи, че  не бива да се закриват учебни заведения в малките  селища. В бъдещото управление по места ще се заложи на прозрачна инвестиционна политика и просперитет, както и на добро отношение към местните жители. Ако хората  бъдат насърчени в своите инициативи, то това би се превърнало във фактор, двигател  за успех.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez