*

ВИПУСК 2019 НА СУ "НИКОЛА ВОЙВОДОВ" ПОКАЗА СТИЛ И КРЕАТИВНОСТ

|

За випуск 2019 на Средно училище „Никола Войводов” във Враца удари последният звънец.

     Двадесет и шест момичета и момчета, завършващи профил Технологичен - Информационни технологии, изпрати с тържествена церемония училището в ж.к. „Дъбника“. Множество от развълнувани родители, учители и ученици се събраха, за да изпратят и пожелаят попътен вятър на младите хора.

     Тържеството беше открито от мажоретния състав. С овации бяха посрещнати прекрачващите за последен път училищния праг абитуриенти. По традиция училищното знаме ритуално бе предадено от зрелостниците на единадесетокласниците.

     Много искрени и изпълнени с емоция пожелания и последни напътствия към младежите отправиха директорът на средното училище - Снежанка Каменова, и класният им ръководител - Рени Георгиева.

С топли слова зрелостниците благодариха на всички свои учители за придобитите знания, за търпението, за всеотдайността им и за последен път се подредиха пред тях като XII „а“.

     Мечтите и надеждите на възпитаниците на СУ „Никола Войводов” полетяха в небето заедно с разноцветните балони и традиционното броене от 1 до, едновременно тъжното и щастливо число, 12. Церемонията завърши с кръшно българско хоро.

     С мили спомени, радост и тъга, вплетени в този паметен ден - така се разделиха със своето училище момичетата и момчетата на випуск 2019.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez