*

ВИДОВЕ СРЕБРО И ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СРЕБЪРНИТЕ БИЖУТА

|
ВИДОВЕ СРЕБРО И ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СРЕБЪРНИТЕ БИЖУТА

Обичате ли се сребърните бижута? А интересно ли ви е да разберете малко повече за самия метал, разновидностите му и основните му характеристики. В следващите редове, Капино ви е подготвил много интересни факти. 

Видове сребро

Чистото сребро, в автентичната си форма, представлява много мек метал, който не подлежи на обработка, защото би било почти невъзможно да се изработят конкретни детайли и предмети. Необходимо е да се постигне по-висока здравина, поради което най-честото решение е добавянето на мед. 

 

Стерлинговото сребро (проба 925)

Този вид суровина е най-използването в изработката на сребърни бижута - обеци, колиета, пръстени и гривни. Представлява сплав от няколко вида метали (обикновено два или повече). То е много широко разпространено днес и поради добрите си свойства се използва най-често в производството на всякакви видове аксесоари, дори и за най-висококачествените сребърни бижута.

 

Качественото стерлингово сребро трябва да отговаря на следните пропорции - 92,5% сребро и само около 7.5% други примеси (метали). Отговаряйки на международните стандарти, на които се уповава и марката Capino, всяка изработка на сребърно бижу трябва да разполага със следните маркировки:

  • Sterling;
  • Sterling silver;
  • Ster;
  • .925;
  • 925.

Единствено, сребърните бижута с тежест под 1 гр. нямат този печат, защото маркирането може да доведе до влошаване на формата или нараняването на красивото украшение. 

Сребърните бижута, които ще намерите в сайта на Capino.bg, са изработени от сребро с проба 925, за която винаги получавате сертификат за качество. 

Защо да изберете стерлингово сребро за вашите сребърни бижута?

Сребърните бижута от стерлингово сребро имат добра здравина

Капино е марка, която гарантира не само на добра визия, но и на здравина на продуктите - те са устойчиви на надраскване и почти вечни, при правилна поддръжка и почистване. Това се дължи, до голяма степен, на материалите и професионалната изработка.

Хипоалергични са

Много хора не обръщат сериозно внимание на този аспект, но е факт, че алергиите от никел са много често срещано явление. Това означава, че добра опция за дамите е да се спрат на първокласни сребърни бижута,изработени от стерлингово сребро. По този начин ще се предотврати появата на редица неприятни симптоми, като сърбяща, раздразнена и зачервена кожа. 

Гъвкавост при изработката на сребърните бижута

Материалът е с чудесни качества, които предоставят възможност за изящество и разкош в бижутерийната промишленост. Производителите постигат невероятни дизайн и форми. Много дами обожават именно сребърните бижута, защото виждат, че могат да закупят много атрактивни продукти, както и цели комплекти. 

Получавате красиви сребърни бижута на достъпна цена

За разлика от златото, среброто е на достъпна цена, а същевременно се вписва и с всяка визия. По-достъпната цена означава, че можете да се сдобиете с по-голямо разнообразие от украшения. 

 

Ако държите на стилна и красива визия както в ежедневието, така и при по-елегантна визия, посетете сайта на Capino.bg - предлагаме изобилие от модели, с гарантирано качество и достъпни цени.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez