*

В СУ “КОЗМА ТРИЧКОВ” ВЪВ ВРАЦА ПОСРЕЩНАХА ВАКАНЦИЯТА С “ТАНЦУВАЛНО МЕЖДУЧАСИЕ”

|

„Новина №1 от страната - всички ученици с нетърпение очакват  лятната ваканция… тя ще настъпи след броени часове!“ С тези думи започна традиционното за учениците на СУ „Козма Тричков“ във Враца забавно музикално-танцувално  междучасие  „Довиждане училище, ваканция здравей!”.

Смешни истории от ученическото ежедневие, лично творчество,  песни, танци, шеги и закачки бяха поднесени от участниците в клубовете за занимания по интереси, което  допринесе за и без това празнично предваканционното настроение. Тържествена нотка в забавлението внесе церемонията по награждаване  на учениците,  завършили учебната година  с отличен успех и допринесли за издигането на авторитета на училището.

Криейки се в сянката на дърветата, публиката  емоционално реагираше на изпълненията на талантливите си съученици, които се раздаваха на  импровизираната сцена – основно ремонтираната площадка пред сградата на училището. Палещото слънце не уплаши участниците във флашмоба, организиран от треньорката по зумба Малина Миладинова, а в изпълнението на народни хорá, с които завърши „междучасието“, се включиха разхождащите се наблизо невръстни малчугани и техните майки и граждани на Враца.

Най-тъжното бе, че заедно с дългоочакваната ваканция щяла да дойде и раздялата със съучениците, учителите, училището…, но, едно е ясно - новата учебна година ще започне след броени месеци!

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez