*

В СОФИЯ Е ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАЛИ ЗА ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ В ЕВРОПА

|

„Адреналин и виртуален сървайвър, като от филм за фантастично бъдеще!”,  така създателите на залата описват най-малкото, което може да преживее всеки участник в игрите.

 

Бъдеще с високи технологии, множество реалности, бъдеще, където лимита на въображението е единствената граница. Е, бъдещето е тук! От години VR (virtual reality/виртуална реалност) е едно от най-привлекателните средства за забавление и разтоварване по света.  Чрез технологията на виртуалната реалност човекът може да изпита преживявания, които обикновената компютърна игра никога не би могла да постигне.

 

За съжаление в България оборудването за VR все още е скъпо и недостъпно за повечето хора. За нас, екипа, също беше не леко начинание, но днес вече е факт и се радваме искрено на постигнатото”, споделят още създателите.

 

Първата аркейд зала за виртуален гейминг в България разполага с 10 напълно оборудвани станции за виртуална реалност, първокачествен звук и графика, избор от десетки, разнообразни игри - до 10 човека едновременно в една игра. Можете да им се насладите в центъра на София - ул. „цар Самуил” №50, точно зад Съдебната палата.

 

  Сред предлаганите игри и преживявания са световно известните заглавия - Skyrim, Fallout и Beatsaber, както и много други преживявания, ескейп стаи и игри със стрелба. Това, което отличава Avatar VR от всички познати аракдни  клубове в Европа е наличието на 10 чифта Cybershoes обувки - най-иновативната технология във VR-а, която позволява на играча естествено придвижване във виртуалната среда.  Всички тези фактори, както и забележителната научно-фантастична атмосфера на клуба превръщат залата в едно от най-интригуващите места за забавление, както за малки така и за големи - в самото сърце на София.

 

 Преживяване, което не може да се опише с буквите от азбуката, а само с еуфорията на самите играчи.

 

Създателите на залата отдавна мечтаят за място за виртуална реалност в София и независимо от всички демотивиращи фактори, те намират екип със сродни интереси и откриват залата в края на м. ноември 2019.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez