*

В ДЕНЯ НА ЕВРОПА НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ИНЖ. ПЕТЯ АВРАМОВА БЕ ГОСТ НА ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК НА ДЕТСКА ГРАДИНА „ЕВРОПЕЙЧЕТА“

|

В Деня на Европа народният представител инж. Петя Аврамова бе гост на патронния празник на Детска градина „Европейчета“. На събитието присъстваха и кметът на Община Враца Калин Каменов, Мария Дончева – сътрудник на евродепутата Владимир Уручев, представители на ТПП – Враца, родители и гости.  

„Днес е празник на всички Вас, които дарявате частица от себе си в името на радостта и щастието в детските очи, които създавате свят на мечти и усмивки, свят, пълен с приятели. Съхранете този свят в душата на децата, подкрепяйте първите стъпки към знанието и изкуството, към доброто и успеха! Днес отбелязваме и Деня на Европа, а бъдещето на силна и обединена Европа е във Ваши ръце!

         Уважаеми педагози, приемете искрената ми благодарност за Вашия професионализъм, за нестихващия ентусиазъм, всеотдаен труд и грижи за нашето бъдеще – децата! Бъдете живи и здрави и продължавайте да постигате успехи в отговорната си професия!

         Скъпи деца, нека детската градина бъде за всички Вас прекрасно място за безгрижни игри и много усмивки! Растете здрави и смели, за да постигнете мечтите си!”, пожела Петя Аврамова. По повод празника тя зарадва децата, като подари телевизор за Първа група.

         Възпитаниците на детското заведение поздравиха всички присъстващи с богата празнична програма.

         Директорът на ДГ „Европейчета“ Пламена Цветанова награди с грамоти деца за творческо развитие и връчи благодарствени писма за подпомагане дейността на детското заведение.

След тържеството бе проведен благотворителен кулинарен базар с цел набиране на средства за детската градина.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez