*

УСПЕШНИ СРЕЩИ ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ МЕЗДРА

|
УСПЕШНИ СРЕЩИ ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ МЕЗДРА

Юношите младша възраст разгромиха ФК“ Ком“- Берковица със 7:1 в среща от 14-я кръг на зона „Враца”. С по две точни попадения за общинския тим се разписаха  Петър Петров и Ерик Тронков, а по един гол в противниковата врата отбелязаха Веселин Янчев, Радослав Панов и Иван Марианов. Единственото попадение за гостите бе на Николай Стефанов от дузпа.
 
Следващият мач на юношите на ОФК ще се проведе на 20 април от 16:00 ч. на стадион „Чавдар“ в гр. Бяла Слатина срещу местния отбор.
Детският отбор на ОФК „Локомотив-Мездра“ също добави 3 точки към актива си след победа с 2:1 срещу ФК “Кариана“- Монтана. Головете за общинския отбор отбелязаха Владислав Андреев и Михаил Иванов.
 
Следващата среща на детския тим ще се проведе на 22 април от 10:30 ч. Срещу ПОФК“Ботев“-Враца, което ще се проведе на стадиона в областния център.
 
Мъжкият отбор на ОФК „Локомотив-Мездра“ записа трудна победа в най-оспорваната среща от19-ия кръг на врачанската „А“ ОФГ. С гол на Кирил Кръстев водачът във временното класиране ФК“Огоста“-Хайредин отстъпи с 0:1 от общинския тим в мега дербито. Двубоят бе изключително оспорван с положения и пред двете врати, но момчетата на Иван Георгиев-Саки проявиха мъжество и по-силно желание за победа.
 
В 20 кръг „А“ ОФГ мъжкият отбор на ОФК „Локомотив-Мездра“ ще почива. Следващата среща ще се състои на 28 април от 17:00 ч. Момчетата на Саки ще премерят сили срещу ФК „Искър“-Роман.  


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez