*

УСПЕХ ЗА МЛАДИТЕ ХАНДБАЛИСТИ ОТ МЕЗДРА

|
УСПЕХ ЗА МЛАДИТЕ ХАНДБАЛИСТИ ОТ МЕЗДРА

Отбор №1 на Община Мездра за 2016 и 2017 г. юноши старша възраст на Хандбален клуб „Локомотив“ – Мездра достигна до 4-то място на 46-ото издание на Международния турнир по хандбал за младежи „Interamnia World Cup 2018“. Събитието се проведе в периода от 5 до 11 юли в гр. Терамо, Южна Италия, като в него взеха участие 151 отбора от 29 държави, представители на 4 континента.
 
Тимът стартира шампионата на 5 юли с победа над „Lanester“ – Латвия с резултат 27:15, а в изиграната на 6 юли среща с „MSPR Siodemka” от Полша- завърши при равен резултат 15:15. След служебната победа над „A. O. Kozanis“ – Гърция с 6:0 и победата над „Salaspils S. S.“ от Латвия с 23:15 младежите ни достигнаха до първо място в предварителна „А“ група.
 
Във фазата на директните елиминации възпитаниците на треньора Евгени Йоловски победиха втория отбор от група „Б“ „Chenois Geneve“ от Швейцария с 19:11 и само загуба от победителите в група „Б“ „Cesson Rennes Métropole“ от Франция, попречи на нашите момчета да достигнат до големия финал.

 


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez